termékKATEGÓRIÁK

keyboard_arrow_down

Fali MP Box tartók

A barkácsboltokban sok olyan termékeket forgalmaznak, amik méretüknél fogva kicsik. Szögek, csavarok, tiplik stb. és még számos olyan termék, ami a kínálat állandó részét képezi. Az ilyen méretű termékek tárolására a fali MP box tartók a legideálisabbak.

A fali MP box tartók alapját egy horganyzott és perforált fali tartó képezi. A perforációk az MP boxok számára kialakított helyek, amik biztonságosan tartják a tárolókat. A fali MP box tartók fali tartóból és a polietilén dobozokból állnak. A fali MP box tartók nagy kapacitásának köszönhetően nagy mennyiségű és sokféle áru tárolható bennük. A boxok tartósak, ellenállnak az olajoknak, savnak, több színben is elérhetőek. Az árcímkék számára külön helyet alakítottak ki rajtuk.

A fali MP box tartók fém hátlapja egyaránt felszerelhető falra vagy pedig salgó polcra is. Üzlet helyiségben vagy raktárban is megbízható tárolónak bizonyulnak. A webáruházunkban többféle szettben megvásárolhatóak: egy szettben hátfal és tárolódobozok találhatóak meghatározott mennyiségben.

Fali MP Box tartók

termékKATEGÓRIÁK

További oldalaink