termékKATEGÓRIÁK

keyboard_arrow_down

Salgó polcrendszer

A Salgó polcok kedvelt eszközei a raktárberendezésnek, de sokoldalúságuknak és változatos megjelenésüknek köszönhetően akár egy otthon bútorzatának elemeit is képezhetik. A Salgó polcok készülhetnek csavaros és csavarnélküli változatban is. Utóbbiak egyik nagy előnye, amellett, hogy nem kell időigényesen összecsavarozni, a nagy teherbíró képesség, hiszen akár 1500 kg súlyt is elbírnak, míg a csavaros Salgó polcok teherbírása 200-250 kg.

A Salgó polc további pozitív tulajdonsága, hogy igazán könnyen elmozdítható és variálható. Készül görgős változatban is, így nem kell lepakolni, tologatni. Szétbontható és könnyen összeszerelhető, ha úgy tartja kedvünk, elég csak egy részét felhasználni az alkatrészeknek és a polcok közötti távolságok is egyedi igényeknek megfelelően állíthatóak. Ennek megfelelően a Salgó polc szinte mindenféle dolog tárolására alkalmas, a könyvektől elkezdve az irattartókon keresztül az alkatrészekig és nagy méretű dobozokig.

Amennyiben meggyőztük, használja ki Ön is ezeknek a tárolóelemeknek az előnyeit, és rendeljen tőlünk minőségi Salgó polcokat!

Salgó polcrendszer

termékKATEGÓRIÁK

További oldalaink