termékKATEGÓRIÁK

keyboard_arrow_down

Akasztók, tartók

Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy egy boltban nézelődve úgy érezte, átláthatatlan a kínálat, és így inkább nem is vásárolt. Ha egyszerre sok a vevő egy önkiszolgáló boltban, akkor előbb-utóbb akaratlanul, de nagy felfordulást csinálnak. Ha mindenki csak egy-egy terméket vesz a kezébe és nem jó helyre teszi vissza, akkor idővel a polcokon rendetlenség várja majd a többi vásárlót. Ez azonban könnyen megelőzhető! Amelyik árutípushoz csak lehet, érdemes akasztókat és tartókat használni.

Az akasztók és tartók használata arra ösztönzi és abban segíti a vevőket a boltban, hogy amit megnéznek, azt ugyanúgy, rendezetten tegyék vissza a helyére, amennyiben nem vásárolják meg. Ez nekik nem okoz plusz feladatot, nem kerül fáradságba, viszont az eladók munkáját jelentősen megkönnyíti. Akasztók és tartók használatával így megelőzhetjük a nagyobb rendetlenség kialakulását, a dolgozókat pedig megkímélhetjük egy folyamatos, de szinte felesleges pluszmunkától.

Forduljon hozzánk bizalommal, vásároljon mielőbb akasztókat és tartókat üzletébe! Termékeinkről bővebb információért hívjon minket bátran!

Akasztók, tartók

termékKATEGÓRIÁK

További oldalaink