termékKATEGÓRIÁK

keyboard_arrow_down

Gondolák, állványok

Új üzletberendezésre van szüksége? Szeretné lecserélni a régi polcokat, esetleg kiegészíteni a már meglévő bútorokat, tárolókat? Forduljon hozzánk bizalommal és válogasson gondoláinkból, állványainkból!

Kínálatunkban többféle gondolát és állványt is talál, melyeket élelmiszerboltban, papírírószerben, barkácsboltban és még számos kereskedelmi egységben is hasznosíthat. A hagyományos polcok, gondolák mellett kínálunk olyan fali állványokat is, amik perforáltak, ezáltal alkalmasak a helytakarékos megoldásokhoz is. Az árukihelyezés többféle módon is történhet, de egy gondola vagy állvány segítségével tudjuk talán a legjobban megvalósítani ezeket a törekvéseket!

Érdeklődjön megadott elérhetőségeinken és tegye fel kérdéseit a termékeinkkel kapcsolatban! Örömmel segítünk, hogy jobban megismerje üzletberendezéseinket, és a legmegfelelőbbet tudja kiválasztani az üzletébe! A közreműködésünkkel az üzlet berendezése teljes lehet, és az igényekhez, szükségletekhez igazodó bútorokkal rendezheti azt be!

Gondolák, állványok

termékKATEGÓRIÁK

További oldalaink