Üzletünk

A POLC BOLT Kft-nél ügyfeleink legkülönfélébb tárolási problémáira igyekszünk megtalálni a megoldást, melyhez hozzájárul több mint 20 éves szakmai tapasztalatunk, valamint széles, és egyre bővülő termékpalettánk.

Vállalatunk több évtizede, 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozásként van jelen a hazai piacon.
Az eltelt idő alatt rengeteg tapasztalat és termékismeret gyűlt össze, amely segítségünkre van a megoldandó tárolási feladatok legoptimálisabb véghezviteléhez.

Kínálatunkban megtalálhatók fali és lábon álló polcrendszerek, raklapos állványok, modul rendszerű üzletberendezési állványok, különféle műanyag tároló rendszerek, valamint lakberendezési termékek.

Tárolórendszereink közt megtalálhatók a kedvezőbb árfekvésű, háztartási kivitelű termékeken kívül a mindennapos, akár ipari felhasználásra szánt termékek is.

A forgalmazott termékek széles köre és szaktudásunk garancia arra, hogy Önnek az igényeinek legmegfelelőbb tárolási megoldást tudjuk biztosítani.

Fontos számunkra a hazai ipar támogatása, így az import termékek mellett kiemelt figyelmet fordítunk a hazai gyártású termékek forgalmazására is.

Azt gondoljuk, hogy a mai világban minden kis lépés fontos bolygónk megóvása érdekében, így a környezettudatosság jegyében több termékcsoport esetében is forgalmazunk használt, másodosztályú, vagy esetlegesen újrahasznosított alapanyagokból készült termékeket is, továbbá igyekszünk csomagolási feladatainkat újrahasznosított csomagolóanyagok használatával megoldani.

A sokéves következetes munka és tisztességes üzletpolitika eredményeként 2021-ben vállalatunk új telephelyre költözhetett, ahol megújult, professzionális környezetben tekinthetik meg termékeinket, vehetik igénybe szakmai tanácsadásunkat.

Az új üzlet mellett megfelelő számú parkolóhelynek köszönhetően már a parkolás sem jelent gondot, valamint a megnövekedett kapacitású raktár által a korábbiaknál nagyobb és széleskörűbb raktárkészletből szolgáljuk ki a megrendeléseket.

Várjuk Önöket üzletünkben!