Polcbolt

polcrendszer

Kis- és NAGYKERESKEDÉS

9027 Győr, Csonka János utca 14.

menu

polcrendszer

Kis- és NAGYKERESKEDÉS

termékKATEGÓRIÁK

keyboard_arrow_down

termékKATEGÓRIÁK

További oldalaink

Nincs több hely otthonában? Építkezzen fölfelé!

Nincs több hely otthonában? Építkezzen fölfelé!

Természetes dolog, hogy az idő folyamán egyre több holmi halmozódik fel otthonunkban. Akár könyvekről van szó, akár apró dekorációkról, az ember szívesen tárná a vendégei szeme elé értékes gyűjteményét. De mit csináljunk, ha nincs túl sok hely otthonunkban? A legjobb megoldás, ha a falakat használjuk, fali polcok vagy lebegő polcok segítségével!

A fal ideális színtér, ha jól látható helyen akarjuk elhelyezni dolgainkat, hiszen az az első, amit az ember hajlamos megnézni, ha belép valahová. Egy igényesen kialakított lebegő polc pedig már önmagában a megtestesült esztétikum, ami magára irányítja a tekintetet, de dísztárgyainkat ráhelyezve még egyedibb és varázslatosabb hangulatot kölcsönöz az otthonunknak.

A megfelelően elhelyezett lebegő polcok keretbe foglalják lakásunkat, ráadásul nagyon praktikusak is. Rengeteg helyet tudnak felszabadítani, ha megfelelően használjuk őket, a megüresedés pedig könnyen tud olyan hatást kelteni, mintha nagyobb lenne otthonunk, mint amekkora valójában.

Szeretné Ön is a világ elé tárni kedvenc könyveit vagy dísztárgyait? Esetleg helyre van szüksége, vagy csak egyszerűen még szebbé varázsolná lakását? Nézzen szét online áruházunkban az elegáns, minőségi lebegő polcaink között!