termékKATEGÓRIÁK

keyboard_arrow_down

termékKATEGÓRIÁK

További oldalaink

A salgó polcrendszerek minden raktárban tökéletes megoldást nyújtanak!

A salgó polcrendszerek minden raktárban tökéletes megoldást nyújtanak!

Salgó polcrendszerek nagy választékban, megfizethető áron, akár online rendeléssel. Keressen minket bizalommal korszerű, praktikus raktárberendezésért! 

Egy raktár berendezése nem egyszerű feladat, ha valóban helytakarékosan, praktikusan, átláthatóan szeretnénk megoldani a kérdést. Sehol sem végtelen a rendelkezésre álló hely, ezért érdemes arra törekedni, hogy a lehető legjobban kihasználjuk a területet. Természetesen ez igényel némi tervezést, azonban  salgó polcrendszereknek köszönhetően szinte bármi megvalósítható, és minden raktár kihasználható maximálisan. 

A salgó polcrendszerek rendkívül sokoldalúak, könnyen bővíthetőek, gyorsan átalakíthatóak. Ennek köszönhetően nincs az a raktárhelyiség, amiben ne lehetne velük a maximális helykihasználást megvalósítani. A salgó polcrendszerek teherbírása nagy, ezért olyan cégek számára is ajánljuk őket, ahol nagy terhelésnek lesznek kitéve, például háztartási gépek, autóalkatrészek vagy más, súlyos termékeknek lesznek rajtuk elhelyezve. A polcrendszerekkel átlátható módon tárolhatóak a termékek, ezzel az árukiadás és a leltározás is gyorsabb és hatékonyabb, ugyanakkor nem lesz nehéz szem előtt tartani az esetleges lejárati időt vagy más olyan szempontot, ami befolyásolja a termékek kiadásának sorrendjét. A salgó polcrendszerek további előnye, hogy bármikor bővíthetőek, az aktuális igényeknek megfelelően átalakíthatóak. Ha megváltozik a termékkínálat vagy más elrendezés válik szükségessé a raktárban, nem kell új állványokat, polcokat vásárolni, csupán újra kell tervezni a régit. A salgó polcrendszereknek ugyanakkor az áruk is megfizethető, ezért a rengeteg előnyös tulajdonság ellenére nem kell vagyonokat költeni a helyiség korszerű berendezésére. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a salgó polcrendszerek iránt, forduljon hozzánk bizalommal bővebb információért és pontos árajánlatért! Bátran vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésére!