Polcbolt

polcrendszer

Kis- és NAGYKERESKEDÉS

9027 Győr, Csonka János utca 14.

menu

polcrendszer

Kis- és NAGYKERESKEDÉS

termékKATEGÓRIÁK

keyboard_arrow_down

termékKATEGÓRIÁK

További oldalaink

Csavar nélküli polcrendszerek: rugalmas használat, kedvező ár

Csavar nélküli polcrendszerek: rugalmas használat, kedvező ár

Csavar nélküli polcok és polcrendszerek fémből - gyors szerelhetőség, rugalmasság, tartósság kedvező áron!

A kiélezett piaci versenyben fontos a minél hatékonyabb működés, és ez akár olyan apró dolgokon is múlhat, mint a raktározási kapacitás gyors variálhatósága. A megrendelők és vásárlók igényei napról-napra változnak, és aki nem követi megfelelő rugalmassággal a trendeket, az könnyen elveszítheti az üzleti előnyét. A rugalmasság egy raktár esetében is fontos, amit csavar nélküli polcokkal lehet a legkönnyebben biztosítani.

Sokféle fém polcrendszer kapható, melyek mind megfelelnek a raktározás, de akár az otthoni felhasználás feltételeinek is; a legismertebb képviselőjük a Salgó polcrendszer, ami nem csak hazánkban, de a világ számos országában is közkedvelt könnyű szerelhetősége és kedvező ára miatt. A csavaros kötésekkel összeállítható polcrendszer azonban még mindig nem biztosítja azt a rugalmasságot, amire a jelen piaci helyzetben szükség van; a csavar nélküli polcokkal azonban ez a probléma is áthidalható.

csavar nélküli polcok legnagyobb előnye az aktuális igények szerinti, könnyű alakíthatóság. Egyszerűen és gyorsan összeszerelhetőek, majd az aktuális helyzetnek megfelelően pillanatok alatt át is alakíthatóak és jól terhelhetőek. A konstrukció a folyamatos szerelést is lehetővé teszi, méghozzá úgy, hogy a kezdő és a folytató polc teherbírása megegyezik, tehát az egymás mellé helyezett polcok esetében nem szükséges az állványt megduplázni. Az állványok, valamint a hozzájuk tartozó csavar nélküli polcok többféle méretben kaphatóak, így minden felhasználási területre létezik optimális fém polcrendszer, amely az aktuális igények kiszolgálását maximálisan teljesíti.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a csavar nélküli polcok és fém polcrendszerek iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!